Eveniment

AU DIBUIT-O: Mașină căutată de polițiștii englezi, găsită în Sighet

miercuri , 21 mar 2018, ora 11:40       de maramedia.ro       Eveniment

 Lucrătorii Serviciului Teritorial al Politiei Frontieră Maramureș au dat de urma unei mașini care era căutată de autoritățile din Anglia, după ce fusese furată. Autoturismul a fost găsit la Sighet.


Un echipaj mobil din cadrul ITPF Sighetu Marmației, împreună cu lucrători ai Serviciului Teritorial al Politiei Frontieră Maramureș au oprit, marți, pentru control un autoturism condus o maramureșeancă de 30 ani. În urma unor verificări amănunţite s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Anglia la începutul lunii. Mașina, în valoare de 78.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt.

Și polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, pe sensul de intrare în țară, un microbuz suspect că ar fi furat din străinătate. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că unele piese montate pe acesta aparțin unui alt microbuz, declarat ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Germania. Drept urmare, conducătorul auto, uncetățean ucrainean în vârstă de 39 de ani, este cercetat pentru tăinuire la furt, iar microbuzul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM