Vremea

ATENȚIONARE METEO: Maramureșul, sub Cod Galben de ploi

joi , 28 iun 2018, ora 16:35       de Oana Dulf       Vremea

 A fost actualizată prognoza meteorologică regională. Astfel, din această seară, de la ora 21:00 și până în 29 iunie, ora 21:00, în județul Maramureș se vor înregistra cantități însemnate de precipitații. 


Pentru intervalul 28 iunie, ora 21:00 – 29 iunie, ora 21:00, sunt anunțate ploi moderate cantitativ și manifestări de instabilitate atmosferică, pentru judeţele Cluj, Sălaj și Satu Mare. În intervalul menționat, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 30...40 l/mp. 

Vor fi mai ales averse care pe arii restrânse vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină. Pentru județul Maramureș a fost emisă o atenționare meteorologică de Cod Galben, în intervalul 28 iunie, ora 21:00 – 29 iunie, ora 21:00. Meteorologii anunță cantități însemnate de apă pentru judeţele Maramureş şi Bistriţa-Nǎsǎud. În acest interval, vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp, se vor înregistra cantități de apă de 20...30 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp. Va continua să plouă până sâmbătă, 30 iunie, temporar însemnat cantitativ.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM