Politic

AŞTEAPTĂ VEŞTI: Liberalii, cu ochii pe promisiunea vicepremierului Paul Stănescu în privinţa aeroportului

luni , 14 mai 2018, ora 21:33       de MaraMedia       Politic

S-au făcut promisiuni în ședința festivă de vineri a Consiliului Județean cu privire la finanțarea proiectului Aeroportului Maramureș. Vicepremierul Paul Stănescu a anunțat că Guvernul ar putea aloca, în cel mai scurt timp, poate chiar în ședința de săptămâna aceasta, o nouă sumă de bani pentru investiția de la aeroport. Grupul PNL din Consiliul Județean stă cu ochii pe această promisiune. Consilierul județean Felician Cerneștean susține că acest proiect trebuie să fie finalizat urgent. 


Grupul PNL din Consiliul Județean nu s-a opus niciunui proiect ce este în favoarea Maramureșului, subliniază consilierul județean Felician Cerneștean. Despre aeroport susține că e nevoie de urgentarea operaționalizării lui, cu atât mai mult cu cât un investitor are în plan o investiție majoră în zonă, tot în domeniul aeronauticii.

”Dacă bine țineți minte, președintele Consiliului Județean a atras, în repetate rânduri atenția directorului de la aeroport că se va zbura de pe acest aeroport, într-o formă sau alta. Probabil ori directorul, ori ... Vicepremierul care a fost în ședința festivă a Consiliului Județean a dat asigurări că într-o perioadă extrem de scurtă se vor aloca fonduri pentru ca aeroportul Maramureș să fie funcțional. Dorința noastră este să fie pentru că grupul PNL niciodată nu s-a opus la nicio acțiune care este în favoarea Maramureșului. Din contră. Faptul că noi am venit cu idei, cu opoziție, este doar pentru a urgenta și a pune în legalitate acest proiect amplu pe care îl dorim odată să fie finalizat pentru că în jurul aeroportului se dezvoltă, în curând, o investiție de o importanță majoră: 250 de milioane de dolari și 2-3000 de oameni potențial de forță de muncă pe care o desfășoară UAC, este o oportunitate pe care Maramureșul nu o poate rata și Aeroportul Maramureș este obligatoriu să funcționeze și implicit face parte din această ecuație”, a declarat consilierul județean PNL, Felician Cerneștean. 

Consilierul județean Felician Cerneștean a mai declarat că așteaptă ședința de Guvern de joi pentru a vedea dacă se vor aloca bani, așa cum a promis Stănescu în cadrul  vizitei de vineri din Maramureș. În caz contrar, vocea opoziției se va face, din nou, auzită. Constructiv, pentru Maramureș, spun liberalii. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM