ASPIRINA SĂRACULUI: Care sunt durerile de care te scapă sexul

ASPIRINA SĂRACULUI: Care sunt durerile de care te scapă sexul

 Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, te relaxează şi te apropie de partenerul tău nu doar fizic, ci şi emoţional. Mai mult de atât, sexul te scapă şi dureri, nu degeaba se numeşte "aspirina săracului".
Unii specialişti sunt de părere că sexul este cheia tinereţii şi sănătăţii fizice, dar şi emoţionale. S-a şi dovedit ştiinţific că activitatea sexuală, în doi sau de unul singur, are multe efecte benefice, în special în cazul afecţiunilor de origine psihosomatică (tulburări fizice legate de cauze psihice). Vezi ce dureri poţi vindeca prin sex!
Dureri premenstruale
Te simţi rău, te doare spatele, te doare burta, poate te şi balonezi un pic. În starea asta parcă fix de sex nu ai chef, însă specialiştii recomandă chiar opusul! Când apar durerile premenstruale, nu te grăbi să iei medicamente, ci mai bine fugi în dormitor cu partenerul şi încingeţi o partidă de sex. Un studiu la care au participat mai mult de 1.000 de persoane a arătat că sexul regulat uşurează simptomele premenstruale.
Dureri cauzate de artrită
Durerile cauzate de artrită sunt tare neplăcute, mai ales când "apar" şi în combinaţie cu dureri de cap (cervicogene). Din fericire, activitatea sexuală intensă te scapă de durerile neplăcute. Şi de aceea "durerea de cap" nu mai este o scuză pentru a scăpa de sex, din contră, sexul îţi ia durerea imediat.
Sex pentru o inimă puternică
În timpul unei partide de sex, sângele circulă mai repede, respiraţia devine mai puternică şi mai rapidă, ceea ce înseamnă că mai mult oxigen ajunge în organism. Toate acestea contribuie la întărirea inimii. De asemenea, tot în timpul partidelor de sex, creşte şi nivelul de estrogen din corp, ceea ce contribuie la menţinerea sănătăţii inimii.
Sex împotriva colesterolului rău
În timp ce fac sex, în corpul partenerului tău creşte nivelul de testosteron. Un nivel crescut de hormon masculin ajută la întărirea muşchilor şi oaselor, iar în acelaşi timp scade nivelul colesterolului rău, spun oamenii de ştiinţă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.