Sport

APRECIERE: Lionel Messi, numit Ambasador pentru Turism Responsabil al Organizaţiei Mondiale a Turismului

luni , 9 apr 2018, ora 15:32       de MEDIAFAX       Sport

„Apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile, Lionel Messi se alătură Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) pentru a promova valoarea turismului responsabil”, se arată într-un comunicat transmis luni de forul internaţional.


„În timpul călătoriilor mele am avut ocazia să cunosc alte culturi şi societăţi, precum şi alte modalităţi de a vedea lumea. Organizaţia Mondială a Turismului, ca agenţie specializată a Naţiunilor Unite, lucrează pentru a face turismul o sursă de dezvoltare şi sunt fericit că mă pot alătura acestei misiuni de promovare a turismului responsabil”, a declarat Lionel Messi.

În comunicatul UNWTO, Lionel Messi este dat ca „un exemplu de talent şi de muncă constantă”, fotbalistul fiind „admirat în întreaga lume”.

„Messi este un sportiv unic şi un exemplu al modului în care voinţa şi munca constantă dau rezultate bune. Este o mare onoare ca Messi să se alăture UNWTO şi altor personalităţi binecunoscute în promovarea valorilor pozitive şi a beneficiilor pe care le reprezintă turismul”, a declarat Zurab Pololikashvili, secretarul general al Organizaţiei Mondiale a Turismului.

Messi este primul jucător de fotbal din istorie care a câştigat cinci titluri „Balonul de Aur” - primele patru fiiind câştigate consecutiv - şi patru titluri „Gheata de Aur”.

Lionel Messi se alătură, astfel, fotbalistului spaniol Fernando Hierro şi antrenorului spaniol Vicente del Bosque, ca fiind primele personalităţi pe care UNWTO le numeşte „pentru a promova legăturile dintre sport şi turism şi pentru a promova puterea transformatoare a turismului responsabil”, se mai arată în comunicat.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM