Social

ANGAJAREA ÎN POLIȚIE: Ar putea fi introdusă interdicția de a avea tatuaje vizibile

joi , 17 mai 2018, ora 22:30       de www.avocatnet.ro       Social

 Persoanele cu semne particulare distincte sau cu tatuaje vizibile ar putea să nu mai aibă posibilitatea de a participa la concursurile pentru ocuparea funcțiilor de polițist, potrivit unui proiect de act normativ pus de curând în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).


Proiectul de Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea și completarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, ce a fost pus recent în dezbatere de către MAI, prevede o serie de modificări aduse statutului și activității polițiștilor. Pentru a se aplica, propunerea legislativă are nevoie de aprobarea Guvernului și de publicarea în Monitorul Oficial.

Proiectul de act normativ propune, pe lângă o serie de alte modificări legate de statutul polițiștilor, o modificare privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei ce doresc o carieră în poliție. Astfel, cei interesați să devină polițiști vor trebui să îndeplinească două noi condiții, pe lângă cele actuale. În prezent, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei ce doresc să se angajeze în poliție sunt următoarele: să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic, să nu aibă antecedente penale și să aibă un comportament corespunzător profesiei de polițist.

Citește continuarea aici.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM