Externe

ANCHETĂ: Poliţia britanică a publicat imagini noi cu teroristul Salman Abedi, presupusul autor al atacului de la Manchester

duminica , 28 mai 2017, ora 11:49       de http://www.romaniatv.net       Externe

Poliţia britanică a publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere cu atacatorul sinucigaş Salman Abedi, care în noaptea de luni spre marţi s-a aruncat în aer la Manchester Arena, provocând moartea a 22 de persoane, relatează BBC News.


Nu este clar unde şi când au fost surprinse imaginile nou publicate.

Poliţia a lansat un apel ca oricine are informaţii despre ce a făcut Abedi după 18 mai, când s-a întors în Marea Britanie, să o contacteze.

Potrivit anchetatorilor, apartamentul lui Salman Abedi din centrul oraşului a fost unul dintre ultimele locuri în care ar fi mers tânărul – şi unde este posibil să fi finalizat bomba – înainte de a merge la concert.

Paisprezece adrese şi locuri au fost percheziţionate de poliţie, iar 11 persoane sunt reţinute în continuare în legătură cu atacul. Aproximativ 1.000 de oameni lucrează la investigaţie, transmite News.ro.

Forţele de ordine au stabilit identitatea lui Abedi la două ore după atentat.

Între timp, sute de poliţişti au fost desfăşuraţi sâmbătă pentru a asigura securitatea celor 50.000 de fani care au luat parte la concertul The Courteeners, pe terenul de cricket Old Trafford – primul concert important din oraş după atac.

Măsuri suplimentare de securitate au fost luate şi pentru maratonul de duminică Great Manchester Run, la care ar urma să participe zeci de mii de oameni, inclusiv primarul Manchester, Andy Burnham.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM