ALEGERI: Călin Bota, ales preşedinte PNL Baia Mare

joi , 20 apr 2017, ora 23:08       de Oana Dulf       Politic

Liberalii băimăreni şi-au ales preşedintele. Călin Bota este, de ieri, liderul organizaţiei municipale. 


Ieri după-amiază, în municipiul reşedinţă de judeţ au fost programate lucrările conferinţei de alegeri a PNL Baia Mare. Dacă miercuri, la Sighetu Marmaţiei, alegerile pentru şefia PNL Sighet au fost cu năbădăi, în Baia Mare alegerile s-au desfăşurat într-un cadru civilizat. Iniţial, şi-au dorit şefia PNL Baia Mare Mihai Onisei, Călin Bota şi Mihai Felician Cerneştean, dar la final a rămas în cursă un singur candidat - Călin Bota, consilier judeţean şi preşedinte al Comisiei de organizare şi desfăşurare a alegerilor din PNL Maramureş. Astfel că, de aseară, interimatul la PNL Baia Mare a luat sfârşit, Călin Bota fiind ales preşedinte al organizaţiei municipale. 


”Am finalizat o perioadă interesantă de la Baia Mare în care am avut de foarte multă vreme o conducere interimară. Am intrat într-o perioadă de normalitate, sper eu, o perioadă care sper să ducă la obținerea unor rezultate așa cum liberalii băimăreni și cei maramureșeni se așteaptă că fie obținute la nivelul Băii Mari. Unul dintre contracandidații mei, în prima fază, la funcția de președinte a lansat un proiect - Baia Mare liberală. Cred și eu că în perioada următoare va trebui să facem la nivelul organizației municipale tot ceea ce este necesar pentru ca acea sintagmă utilizată foarte des în raport cu Baia Mare, că este un fief liberal, să fie din ce în ce mai actuală. Sigur că aceasta va necesita multe eforturi, concentrarea multor persoane în zona de interes a Partidului Național Liberal, astfel încât organizația municipală să devină una foarte puternică așa cum a fost câdva și să aducă în zestrea de voturi pe care Partidul Național Liberal o va avea pentru anul 2020 cel puțin 30% din voturile care se vor obține la nivelul județului Maramureș”, a declarat președintele PNL Baia Mare, Călin Bota.


Noul birou de conducere al PNL Baia Mare are și doi primvicepreședinți - Anne-Marie Hordău și consilierul local municipal Ioana Marincaș. De asemenea, au mai fost aleși 8 vicepreședinți și 16 membri plus un trezorier. 


 


tags: alegeri:, calin, bota, ales, presedinte, pnl, baia, mare