Stiri

ALBA-NEAGRA: Ministrul Finanțelor zice că ”nu se lucrează la impozitul pe gospodărie”. Dar dacă s-a lucrat deja?

sambata , 10 feb 2018, ora 13:26       de sursa: agerpres.ro       Stiri

 Ministerul Finanțelor Publice nu lucrează la introducerea impozitului pe gospodărie, este total fals, a declarat, sâmbătă, șeful MFP, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3, relatează agerpres.ro.


"Este fals și o să am și o discuție cu colegul meu din Senat, cu domnul Cîțu (senatorul PNL, Florin Cîțu - n.r.), pentru că și dânsul este finanțist. Trebuie să fim responsabili când declarăm astfel de lucruri. (...) Este total fals. Nu se lucrează la impozitul pe gospodărie. Domnul Cîțu este finanțist, este senator și anumite declarații trebuie să fie date cu foarte mare responsabilitate. Ar trebui să fim oameni responsabili, pentru că știm că declarațiile noastre influențează, din păcate, într-un fel sau altul, piața. S-a dovedit de fiecare dată că nu a fost pe subiect. O să am o discuție cu dânsul, pentru a vedea exact care este scopul acestor declarații. Eu înțeleg, dar totuși lupta politică trebuie dusă până la un punct. (...). Categoric, nu se lucrează la acest lucru în 2018", a spus Teodorovici, întrebat cum comentează declarația senatorului PNL Florin Cîțu care susținea că Ministerul de Finanțe nu ar fi renunțat la impozitul pe gospodărie și că în prezent ar pregăti "detaliile tehnice" ale acestuia.

Senatorul PNL Florin Cîțu anunța vineri, într-o postare pe Facebook, că Ministerul Finanțelor Publice "lucrează chiar în acest moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodărie".

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM