Comunitate

ALĂTURI DE CETĂȚENI: Societatea VITAL a participat Sărbătoarea Castanelor prin realizarea unui stand propriu

marti , 2 oct 2018, ora 10:28       de Maramedia       Comunitate

 În perioada 28 – 30 septembrie 2018, societatea VITAL S.A. a participat la evenimentul cel mai reprezentativ al municipiului Baia Mare – Castane 2018, prin realizarea unui stand propriu. Acesta a fost amplasat în Piața Libertății și a fost vizitat de părinți și copii dornici să afle mai multe despre societatea Vital.


 

Reprezentanții societății (Relații Publice, IT, Serviciu Comercial si Laborator analize fizico-chimice și microbiologice) au purtat discuții legate de activitatea societății VITAL, cu utilizatorii. Întrebările primite de la diversele categorii de public au fost un instrument util de a fi in contact cu mulțumirile/nemulțumirile acestora.

 

În tot acest timp micuții au fost dornici să coloreze în binecunoscuta Carte de colorant  “Picătura știe tot“, să modeleze baloane cu animatorul pirat sau să descopere Drumul Apei în cadrul unui joc gigat care avea drept pioni elemente utilizate de instalatorii societății (robineți, mufe de reducție, teuri și coturi). La final, toți copii au fost recompensați cu diferite articole promoționale inscripționate cu sigla VITAL.
Un mare avantaj al participării S.C. VITAL S.A. la acest eveniment îl reprezintă faptul ca acesta presupune un contact direct între cei care participă la eveniment și societatea. Astfel societătii îi este atribuită o față umană, fapt care influențează pozitiv  felul în care va fi percepută de public.

 

Societatea VITAL S.A. le mulțumește pe această cale tuturor celor care au vizitat standul sau au participat la această acțiune și îi indrumă să nu aibă nicio reținere în a comunica sugestii care pot duce la îmbunătățirea serviciilor furnizate.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM