Comunitate

AJOFM: Se organizează o minibursă a locurilor de muncă. Vezi în ce domenii

miercuri , 22 noi 2017, ora 15:59       de Ioana Popovici       Comunitate

 Maramureșenii sunt invitați să participe vineri, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș, din Baia Mare, începând cu ora 9.00  la o minibursă a locurilor de muncă.


Evenimentul este organizat de  AJOFM la solicitarea unor angajatori din domeniul fabricării mobilei, a aparatelor de distribuție și control al electricității, a articolelor ceramice pentru uz gospodăresc și ornamental, precum și din domeniul hoteluri și restaurante.

“Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează vineri, începând cu ora 9.00, o minibursă a locurilor de muncă la cererea agenților economici. O să fie prezenți în jur de 4 agenți economici din diverse domenii de activitate, după cum am anunțat și săptămâna trecută. Domeniile de activitate ale agenților economici sunt  fabricarea de mobilă, fabricarea aparatelor de distribuție și control al electricității, hoteluri și restaurant, precum și  fabricării articolelor ceramice pentru uz gospodăresc și ornamental. Locurile de muncă oferite de aceștia sunt în număr de 50. Acestea sunt atât pentru cei cu studii superioare, ca și ingineri calitate, resurse umane, manager resurse umane. De asemenea, în domeniul fabricării de mobilă se doresc 20 de muncitori necalificați de asamblare. De asemenea, în domeniul restaurantelor o altă firmă dorește ospătar, bucătar, ajutor de bucătar, recepționer hotel, iar firma care își desfășoară activitatea pentru fabricarea obiectelor ceramice și de uz gospodăresc dorește sudor, strungar lăcătuș mecanic și ceramiști”, a declarat, Ștefania Donca, purtător de cuvânt la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș.

Persoanele interesate de acest eveniment pot să ceară informații suplimentare la numărul de telefon 0262.277.821.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM