Comunitate

AGRESIUNE: Bărbat reţinut după ce şi-a lovit în burtă, cu o pilă din metal, sora însărcinată în nouă luni

luni , 8 ian 2018, ora 22:34       de www.ziaruldeiasi.ro       Comunitate

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Leordeni, judeţul Argeş, a fost reţinut, luni seară, sub acuzaţia de violenţă în familie şi vătămare corporală, după ce duminică şi-a agresat sora mai mică, gravidă înluna a noua, lovind-o în burtă cu o pilă din metal. Luni, medicii au decis să îi facă femeii operaţie cezariană pentru a o salva. 


Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, duminică seară, despre faptul că un  bărbat în vârstă de 33 deani din Leordeni şi-a agresat sora cu doi ani mai mică, însărcinată în 35 de săptămâni, aruncând spre aceasta cu o pilă metalică de drujbă, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

În urma anchetei poliţiştii au stabilit că bărbatul locuieşte într-o cameră împreună cu sora sa, diagnosticată cu schizofrenie, şi cu fiul acesteia, în vârstă de doi ani.

Duminică seară, bărbatul a mers acasă după ce a consumat alcool, s-a luat la ceartă cu sora sa şi a aruncat către aceasta cu pila din metal, lovind-o în burtă.

Femeia a fost dusă la spital. În urma incidentului, poliţiştii au deschis pe numele agresorului un dosar de cercetare pentru violenţă în  familie, infracţiune raportată la cea de loviri şi alte violenţe, încadrarea  juridică fiind făcută după ce cadrele medicale au constatat că starea femeii agresate nu este gravă. Ulterior, situaţia s-a agravat, iar femeia a fost supusă unei operaţii de urgenţă pentru scoaterea copilului. Medicii legişti au stabilit că viaţa femeii a fost pusă în pericol în urma loviturii, astfel încât, în cursul zilei de luni, încadrarea juridică a fost schimbată, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie cu raportare la infracţiunea de vătămare corporală. Luni seară agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM