Turism

ADVERTORIAL: Tunisia – “Tara Voalului”, cu avion direct din Cluj

vineri , 6 iul 2018, ora 20:25       de MaraMedia       Turism

Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vacanta dumneavoastra,  avion direct din Cluj: Tunisia – “Tara Voalului”.


Tunisia – “Tara voalului”, cunoscuta ca si “Poarta spre Orient”, este situata in nordul Africii, la doar doua ore de zbor de Romania. Tunisia a devenit in scurt timp una din destinatiile preferate de turistii romani, datorita hotelurilor cu servicii de calitate, amplasate in locatii deosebite, cu gradini luxuriante si gastronomie excelenta.Marea infinita de nisip a Saharei, ruinele medinelor din Hammamet sau Sousse, orasul traditional Sidi Bou Said si ruinele Cartaginei satu maturii unui imperiu puternic odinioara si ne amintesc de istoria extraodinara a acestor meleaguri. 


Tunisia, marginita de Sahara si Marea Mediterana, se bucura de o multime de artefacte valoroase aflate sub patrimoniul UNESCO : Coloseumul din El Jem este considerat cel mai bine conservat amfiteatru roman din lume, siturile arheologice de la Bulla Regia si Dougga, Kairouan sau orasul celor 50 de moschei si locuintele troglodite regasite in Matmata. Printre suvenirurile tipice pe care le puteti adduce din Tunisia sunt covoare tesute manual, condiment, produse ornamentale din lemn de maslin, obiecte de cupru si bronz.In Tunisia cumparaturile sunt de neconceput fara o targuiala prealabila asupra pretului. Orarul magazinelor de suveniruri si a magazinelor alimentare este variabil, la fel ca si calitatea produselor.


Descoperiti aceasta lume misterioasa, o adevarata minune in desert, numita si “gradina de flori” a Africii.


Vezi aici oferta


Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM