Turism

ADVERTORIAL: Mara International Tour acceptă tichete de vacanță pentru sejururi în România

vineri , 27 apr 2018, ora 14:00       de Maramedia       Turism

Agentia de turism Mara International Tour va asteapta sa valorificati acum tichetele de vacanta pentru sejururi in România.


Fie ca va doriti vacanta la munte sau la mare oferta este variata si pentru toate “gusturile” si “buzunarele”.Litoralul românesc are un mare avantaj: are multe statiuni, toate intr-o continua dezvoltare, astfel ca a reusit, in ultimii ani, sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.


Toate statiunile au cunoscut in ultimii ani o dezvoltare majora, prin investitii in infrastructura hotelurilor, cat si a calitatii serviciilor.Nici familiile cu copii nu au fost uitate, astfel ca unii hotelieri s-au axat pe dezvoltarea de programe speciale adresate acestui segment.Pentru iubitorii de ape termale statiunea Baile Felix este  varianta ideala.


Si aceasata parte a tarii a cunoscut o dezvoltare constanta, astfel ca in ultimii ani a juns sa fie cea mai cautata statiune balneoclimaterica de la noi.


Pentru cei care cauta relaxare, dar si tratament gasim o sumedenie de variante, in functie de recomandarile medicale: Calimanesti – Caciulata, Baile Govora, Baile Herculane samd.Daca nu sunteti mari iubitori de plaja, soare, mare va propunem ca si alternativa un sejur in zonele muntoase ale Romaniei. Astfel ca fie va doriti sa fugiti cateva zile de aglomeratia oraselor sau doriti sa vizitati marile orase ale Romaniei, plata cu tichete de vacanta este valabila si in acest caz.


Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM