Turism

ADVERTORIAL: Destinație nouă pentru vara 2018 - Tunisia, cu avion direct din Cluj

vineri , 9 feb 2018, ora 15:30       de Maramedia       Turism

Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vara anului 2018, avion direct din Cluj: Tunisia – “Tara Voalului”.


Tunisia – “Tara voalului”, cunoscuta ca si “Poarta spre Orient”, este situata in nordul Africii, la doar doua ore de zbor de România.Marea infinita de nisip a Saharei, ruinele medinelor din Hammamet sau Sousse, orasul traditional Sidi Bou Said si ruinele Cartaginei satu maturii unui imperiu puternic odinioara si ne amintesc de istoria extraodinara a acestor meleaguri.


Tunisia a devenit in scurt timp una din destinatiile preferate de turistii romani, datorita hotelurilor cu servicii de calitate, amplasate in locatii deosebite, cu gradini luxuriante si gastronomie excelenta.


Descoperiti aceasta lume misterioasa, o adevarata minune in desert, numita si “gradina de flori” a Africii.Printre suvenirurile tipice pe care le puteti adduce din Tunisia sunt covoare tesute manual, condiment, produse ornamentale din lemn de maslin, obiecte de cupru si bronz.In Tunisia cumparaturile sunt de neconceput fara o targuiala prealabila asupra pretului. Orarul magazinelor de suveniruri si a magazinelor alimentare este variabil, la fel ca si calitatea produselor.


Preturile pentru aceasta destinatie cu avionul din Cluj incep 


de la 377 euro/ persoana – cazare cu allinclusive (toate taxele incluse)


Perioada de operare – 13.06.2018 – 17.10.2018


Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.
COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM