Eveniment

The player will show in this paragraph

ADIO, RAMONA! Solista de muzică populară Ramona Fabian, care a murit într-un accident de maşină, a fost înmormântată astăzi

marti , 8 oct 2013, ora 13:46       de Ioana Popovici       Eveniment

Intepreta de muzică populară Ramona Fabian a fost înmormântată azi, după ce a murit într-un accident rutier. Acesta a avut loc sâmbătă în localitatea Mihai Viteazu din judeţul Mureş. Cântăreaţa era cunoscută şi de sigheteni care ascultau melodiile ei în cadrul emisiunilor cu dedicaţii de la TV Sighet.


Ramona Fabian, o interpretă a cântecului popular din Ardeal, s-a născut si a copilărit in Târgu-Mureş. La doar 34 de ani, ea a fost condusă astăzi pe ultimul drum de prieteni şi familie. Sighetenii care urmăresc emisiunile cu dedicaţii cunosc bine melodiile ei, pe care le ascultau mereu cu drag.


Ramona Fabian se întorcea acasă de la Bucureşti, unde şi-a condus prietenul la aeroport. A parcurs aproape tot drumul, însă, într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un tir. În urma impactului violent, Ramona a murit pe loc, maşina acesteia fiind pur şi simplu strivită.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ar trebui să o demită preşedintele Klaus Johannis pe Laura Codruţa Kovesi?
Da
Nu
Nu ştiu-Nu mă interesează

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM