Economic

ACȚIUNI PENTRU COMBATEREA EVAZIUNII: S-a lăsat cu amenzi grase

joi , 8 mar 2018, ora 13:50       de maramedia.ro       Economic

 Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. Acţiunea organizată ieri a avut ca scop verificarea corectitudinii înregistrărilor pe aparatele electronice de marcat fiscale, verificarea provenienţei mărfurilor, depistarea produselor contrafăcute. 


Într-o singură zi s-au efectuat controale la 21 societăţi comerciale şi persoane fizice care au ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare şi nealimentare. În urma verificărilor efectuate au fost constatate nereguli pentru care au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.000 de lei. De asemenea au fost confiscate obiecte vestimentare şi produse alimentare a căror valoare a fost estimată la 1.000 lei, iar de la una dintre unităţile economice verificate a fost ridicată suma de 995 lei.

Şi poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional în domeniul produselor accizabile. În urma verificărilor efectuate la sediile mai multor societăţi comerciale, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională şi au dispus măsura complementară a confiscării unor produse alimentare şi nealimentare în valoare de 30.000 de lei.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM