ACȚIUNE AMPLĂ: Discotecile, casele de pariuri și sălile de jocuri de noroc, luate la puricat de polițiști

luni , 12 feb 2018, ora 13:53       de maramedia.ro       Stiri

 Mai mulţi poliţişti din municipiul Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au desfăşurat în weekend activităţi pentru siguranţa tinerilor ce au ieşit să se distreze în locurile publice. 


O amplă acţiune a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în barurile şi discotecile din Sighet, dar şi la casele de pariuri sportive şi sălile de jocuri de noroc. Poliţiştii au legitimat peste 200 persoane, iar 17 dintre acestea, care nu aveau asupra lor documente de identitate, au fost conduse la sediul poliţiei. 

Administratorii care nu au îndeplinit condiţiile privind asigurarea pazei obiectivului, cei care au desfăşurat activităţi comerciale ilicite şi şoferii care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi a căror valoare a depăşit suma de 5.000 de lei.
tags: acȚiune, ampla:, discotecile, casele, de, pariuri, și, salile, de, jocuri, de, noroc, luate, la, puricat, de, polițiști