A PRIMIT CE ȘI-A DORIT: Gabriel Zetea, ales vicepreședinte al regiunii de dezvoltare Nord-Vest a PSD

luni , 12 mar 2018, ora 14:56       de Oana Dulf       Politic

 Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a fost ales sâmbătă, la congresul PSD, vicepreședinte al regiunii de dezvoltare Nord-Vest al Partidului Social Democrat. Până la congresul de sâmbătă, vicepreședinte PSD a fost deputatul Gheorghe Șimon, fostul ministru al Economiei. 


Șeful social-democraților maramureșeni și-a depus, săptămâna trecută, la secretariatul general al PSD dosarul de candidatură pentru funcția de vicepreședinte al regiunii de dezvoltare Nord-Vest aa Partidului Social Democrat pentru alegerile din cadrul congresului PSD din 10 martie. Organizațiile PSD din Maramureș, Bistrița, Satu Mare și Bihor au adoptat hotărâri de susținere pentru candidatura lui Zetea și a Doinei Pană. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat unic, la secțiunea masculin, pentru regiunea Nord-Vest a fost ales cu 357 de voturi pentru și 20 împotrivă. 

Zetea e membru PSD de 20 ani și a început activitatea politică în cadrul organizației de tineret. ”Voi fi în continuare în prima linie a bătăliilor electorale pe care PSD le va da în 2019 și 2020 și sper ca împreună să convingem din nou maramureșenii și românii că România poate fi condusă pe drumul cel bun doar de către  echipa PSD”, susține noul vicepreședinte al PSD Maramureș responsabil de regiunea NV, Gabriel Zetea. La congresul de sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte executiv al PSD, iar Marian Neacșu secretar general. 

tags: a, primit, ce, Și-a, dorit:, gabriel, zetea, ales, vicepreședinte, al, regiunii, de, dezvoltare, nord-vest, a, psd