Social

A PREZENTAT DOCUMENTE FALSE: Un tânăr de 31 de ani din Baia Mare a fost prins în flagrant în timp ce încerca să înşele o societate comercială prin folosirea unor documente falsificate

vineri , 12 feb 2016, ora 12:16       de Maramedia       Social

 Poliţiştii au prins în flagrant şi reţinut un tânăr din Baia Mare, bănuit că ar fi încercat să înşele o societate comercială prin folosirea unor documente falsificate. Prejudiciul, în valoare de peste 13 000 de lei a fost recuperat în totalitate.


Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut un tânăr în vârstă de 31 de ani din Baia Mare, care încerca să inducă în eroare o societate comercială din Timişoara prin folosirea unor documente falsificate. 

Din investigaţiile efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul ar fi comandat, sub un nume fals, un sistem de amplificare audio şi a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce prelua comanda de la angajatul unei firme de curierat, făcând dovada plăţii bunurilor cu un ordin fals de plată.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul ar mai fi achiziţionat în aceleaşi condiţii şi alte bunuri de la aceeaşi societate comercială.

Bunurile identificate, în valoare de peste 13 000 de lei, au fost indisponibilizate şi urmează a fi restituite părţii vătămate iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi identificarea tuturor participanţilor la activitatea infracţională.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM