Sanatate

7 aprilie: Ziua Mondială a Sănătății. Vezi mesajul Sorinei Pintea

sambata , 7 apr 2018, ora 16:32       de Maramedia       Sanatate

Mesajul ministrului Sănătăţii, Sorina PINTEA cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii:


"Sub sloganul Sănătate pentru Toţi, Ziua Mondială a Sănătăţii din acest an evidenţiază importanţa accesului tuturor la servicii esenţiale de sănătate. Indiferent de statutul economic sau social, de vârstă sau de rezidenţă, întreaga populaţie trebuie să aibă asigurat accesul la servicii medicale.

Numai împreună cu toţii - pacienţi, cadre medicale, autorităţi sanitare, autorităţi locale - vom putea avea grijă de sănătatea noastră.
De aceea, astăzi vreau să mă adresez oamenilor - cadrelor medicale şi pacienţi, deopotrivă.

Mulţumesc medicilor, asistenţilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale. Mulţumesc şi celorlalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare şi care fac posibilă funcţionarea acestora.

Acum, când noi sărbătorim, ei au grijă de sănătatea noastră.
Respect munca depusă de dumneavoastră şi, la fel ca atunci când am condus un spital şi în calitate de ministru al Sănătăţii vă sunt alături.
Pacienţilor le transmit să fie încrezători în cadrele noastre medicale şi în eforturile depuse de noi pentru asigurarea accesului la servicii de sănătate şi medicamente.

Şi pentru că Sărbătoarea Pascală este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, vă urez tuturor Sănătate, linişte şi speranţă"

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM