Comunitate

1 MAI CU DICHIS: Au încins grătarele, dar i-au sâcâit țânțarii

marti , 1 mai 2018, ora 15:39       de Dana Berci       Comunitate

 Sighetenii s-au bucurat de minivacanța de 1 mai și au încins grătarele. Încă de dimineață oamenii au profitat de vremea frumoasă și s-au îndreptat către zonele deja consacrate pentru astfel de ocazii.


La Grădina Morii câteva zeci de persoane au mers la iarbă verde ca să facă un grătar. Oamenii au fost însă nemulțumiți de ce au găsit acolo. Mizeria, dar și țânțarii i-au împiedicat pe sigheteni să se bucure de această zi.

”Facem plajă două ore și apoi mergem acasă. Altădată era altceva, veneam la Grădina Morii, aici se făceau grătare și mici, atunci chiar veneam numai la grătare, dar acum s-au schimbat vremurile”, a spus o sigheteancă.

”Înainte de masă defilam îmbrăcați soldați și îl omagiam pe răposatul. Acum ar trebui să îi omagiem pe ăștia care sunt mai răi ca primul. Mai frumos este acum”, a adăugat o femeie.

”Ne-am pregătit să ieșim și noi un pic la iarbă verde, dar este mizerie, iarbă mare, nu e nimeni să facă un pic de ordine sau nu vor să facă și în plus te mănâncă țânțarii. Ar fi frumos, că vremea e bună, dar uitați, lucrează fără să facă ceva ca lumea. Mai demult era lume multă, într-adevăr, dar tot era mizerie. Ar fi bine să se amenajeze, un pic să cosească și să curețe pe aici să avem unde ieși, că la blocuri… venim și noi să luăm un pic de aer curat”, a mărturisit un bărbat.

Câteva persoane au proftat de vremea frumoasă ca să facă plajă și să se scalde în Iza.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM